ADULT COACHING

 

 

 

Juist volwassenen hebben baat bij begeleiding

Niet alleen kinderen kunnen baat hebben bij de persoonlijke begeleiding van Stal Elmonto. Ook veel volwassenen kampen met angst en onzekerheid of vinden het lastig hun emoties te uiten. Vanwege de menselijke karaktertrekken en bijzonder hoge gevoeligheid van het paard kan het dier dienen als therapeutisch middel. Net als bij de kindercoaching help ik jou met het stellen van haalbare doelen, om zo jouw onzekerheden weg te nemen. 

Angst
Onzekerheid
Onveilig gevoel
Sociale vaardigheden
Voedingsadvies (optioneel)

Een gezonde basis

Veel onzekerheden van volwassenen hangen samen met een (verstoord) eetpatroon. Ook buiten het zadel betekent dit op een verantwoorde manier met je lichaam omgaan. Samen met een voedingsconsulente biedt ik gerichte begeleiding, zodat je een algeheel gevoel van welbevinden zult ervaren. Wees gerust, je zult geen streng dieet hoeven volgen en je zult niet worden gestraft voor eventuele missers. We bieden je gewoon een gefundeerd houvast om jou naar een positiever zelfbeeld te krijgen.

Ben jij op zoek naar een gezonde levensstijl, maar lukt het je maar niet om het vast te houden? Neem dan contact met mij op, samen werken we aan haalbare doelen en zorgen we ervoor dat jij je snel fitter voelt .

Heb je al ervaring?

5 + 1 =